expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

About Blog




Assalamualaikum..


About Me??
Hanyalah hamba Allah yang biasa yang ingin menjadi lebih baik,yang sukakan konsep 'Sharing is Caring' as a main theme, jadi saya teruskan blogging.-)
Terinspirasi daripada beberapa blog English yang blogging about their life,kids,family..

Inspirasi Hidupku


Kenapa inspirasi hidupku? saya pun xingt..rasanya saya nak buat blog,share something yang boleh inspire life kot..I like motivation,inspiration.Mungkin ad antara post2 ni yang boleh inspire diri dan orang lain jugak..Sebenarnya saya nak kongsi sesuatu yang boleh sentiasa mengingatkan diri dan orang lain juga,writing makes me remember more.And then I'll think-If I write means I must do it..must try to do it..Ilmu tanpa amal seperti pohon tanpa buah..InsyaAllah..nobody is perfect but we can put an effort towards it..-)


This blog mostly sharing about general information,motivation quotes,jokes,pictures,Islam,product..generally speaking,open topic..Tapi lebih berfokus kepada Islam,peringatan..dalam bentuk cerita,motivasi terutamanya.The contents,the way I post,my language may change depends on situation,mood and life's events..hehe..I'm just who I am,but I try my best to change for the better..hopefully...let's becoma a better a person..InsyaAllah..-)



Tentang blog ini
Perkongsian ilmu,peringatan berguna,yang menarik,diambil daripada pelbagai sumber,dan juga tulisan penulis
tentang sesetengah perkara.
Saya rasa seronok dapat berkongsi ilmu  dan info dengan orang,walaupun ilmu sedikitje..:-)
Semua ilmu yang berguna dan bermanfaat tu lebih baik dikongsi bersama :-)
Segala perkongsian di sini pasti ada silap,khilafnya di mana-mana,sebab kita hanya manusia,insan yang bersifat pelupa dan tidak bebas dari membuat salah.Namun kita juga inginkan yang terbaik buat diri kita.Anda bijak menilai dan menentukan mana yang perlu diambil atau dibuang.Sila rujuk kepada yang pakar -).

Blog-blog lain
Ini blog utama.tapi saya ada juga blog2 lain.Kenapa banyak blog?sebab saya nak mengasingkan fokus dalam blog..sebenarnya sampai sekarang saya terfikir kenapa saya banyak blog.Sebenarnya dulu lagi banyak,hehe..ini dah kurang2kan..hehe.Terima kasih membaca..ambil yang jernih buang yang keruh ya..Insya-Allah..-)



Terima kasih sudi membaca -)




~but please,don't spam me -)  

-dreamygirl-



Sekian,terima kasih. :-)