Posts

Showing posts from February, 2017

TRIP TO KOREA 2016 DAY 2 PART 1:FROM GYEONGJU TO BUSAN (3)

Image
Momojein Guesthouse, Gyeongju
MOMOJEIN GUESTHOUSE REVIEW


Assalamualaikum…Day 2 Trip ni, entri kali ni nak cerita tentang perjalanan daripada Gyeongju ke Busan. Dalam satu hari, ada 3 bandar kami jelajah- Gyeongju, Busan, Jinhae. Perjalanan sahaja, bukan melawat lagi, cerita melawat tempat menarik -next entri. Tapi post ini pun banyak jugala nak cerita.-D

Momojein Guesthouse ni bukan pilihan pertama asalnya, mula-mulanya saya book kat Gyeongju Guesthouse..Tapi saya tak ingat sebab apa eh saya tukar, rasanya sebab ini lagi murah sikit kot..Yelah, nak budget trip, memang kena cari yang sesuaila. Lepas bulan 12 2015 saya dah tak tukar dah booking kat Gyeongju. Sebab masa tu dah mula plan perjalanan Mula-mula cari bookingni kat trivago. Trivago akan redirect kat banyak website..Akhir sekali saya tetap selesa cari terus kat booking.com sebab kat website booking.com saya rasa senang cari, detail jelas dan complete, gambar, review semua, dan takde masalah masa guna kad bank masa booking...

     …

live Traffic