expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, December 7, 2014

Projek Iqra'



Assalamualaikum buat pembaca setia blog ni..

Harapnya baik-baik saja -)

Dah lama nak menaip ni, tapi tak dapat nak access internet dengan bebasnya, facebook-mobile only. heh. Ni Al-hamdulillah ada dah ada line Internet laju ni, apalagi...

Saya nak kongsi pasal Projek Iqra' dengan cara saya sendiri, hahha.
Bersedia lah seperti biasa yer, post saya kan selalu panjang berjela.
Bukan selalu post. Sebulan, atau dua bulan sekali. haa..
Bila taip, idea mencurah-curah keluar. Idea pun rezeki tau, jangan lupa. Bagi yang suka menulis, penulis.

Mungkin ada yang pernah dengar, ada yang tak pernah dengar Projek Iqra' ni.

Saya rasa saya patut kongsi ni di blog kesayangan ni,huhu. Semoga ada manfaatnya -)