expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 18, 2014

I'm Back!! : Melancholic yet Strong



Assalamualaikum pembaca semua..
Bersawang betul blog ni, nak kena clean sarang labah-labah fuuh..uhhu..
Macam masa balik rumah kat kampung baru-baruni, ada satu sarang labah-labah yang cantik dan besar, kalau tengok macam art!! seni...nak tangkap gambar, dah..tapi almost tak nampak dalam camera..biasa..phone..sebab terlalu halus...

Hampir setahun jugakla saya tak pos..last pos November 2013...
Too many things happen in this one year period...
Not even written in diary..
only heart..ahha...
Up and downs of life...

Masih adakah pembaca blog ni??
Ada lagi rasanya..bila saya cek, pos yang menjadi perhatian...