expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, July 24, 2013

Dah Beli Tiket Bas

Salam.

Entri santai-

      Saya baru saja lepas membeli tiket bas-secara online. Never ever saya beli awal ni. Saya beli online je mudah, malas nak keluar ke stesen bas , mengambil kos transport pulak, semata2 nak beli tiketje..Selalu saya beli on the spot sebab saya takut tak dapat mengikut perancangan, karang buat habis duit je beli awal.  Bas ke Melaka-KL-Melaka memang selalu ada..hehe...Tapi pernah dapat tiket selambat 10 pm dari stesen TBS-KL ke Melaka. Dan selewat 10pm dari Melaka, tapi ke Bukit Jalil. Yang ni dulu2 sebelum ada TBS..huu..girls tak elok balik lewat2 ni..terdesak nak wat camane..Syukurlah selamat selama perjalanan ulang alik saya ...-)


Friday, July 19, 2013

Mari Menderma


Assalamualaikum..

Rindu sungguh nak menulis.uhhu..
Saya nak kongsi kan link atau tempat di mana anda boleh menderma atau menyumbang.
Memang banyak, tapi antaranya saya nak kongsi..



Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia

www.muslimaidasia.com


Tuesday, July 9, 2013

Selamat Menjalani Ibadah Puasa Ramadhan 1434 Hijrah




Assalamualaikum sahabat semua. 
Apa khabar semua? Harap dalam keadaan terbaik, walau apapun keadaan kita.

Saya nak ambil kesempatan mengucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa Ramadhan 1434 HijrahMudah-mudahan puasa kita dan amalan-amalan ibadah kita diberkati Allah. Insya-Allah :-)

Saya mungkin tak dapat selalu meng-update-entri2 Ramadhan, jadi boleh tengok-tengok sedikit entri lama tahun-tahun lepas yang berkaitan dengan Ramadhan. Boleh cari kat label
Ramadhan

OK.Sekian, wassalam.