expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, November 25, 2012

Blogging Tips: How To Master



Assalamualaikum..

Apa khabar pembaca setia blog saya..atau silent reader,anonymous reader atau guest hari ini..

Saya tergerak nak tulis post setelah menghadapi masalah dalam berblogging..he2..Biasalah..peristiwa-peristiwa yang berlaku dalam kehidupan seharian selalu juga memberi idea kepada kita untuk berkongsi cerita..

Saya bukan nak bagitahu blogging tips,tapi cuma nak berkongsi cara hendak master/belajar blogging tips..Pelik ke,tak pelik kan..Kiranya teknik/cara saja..hu2

Saya bukanlah ottai blogger..blog pun biasa-biasa je..dan free bloggers..tak pernah guna web berbayar..Cuma tips-tips blogging saya belajar sedikirt-sedikit dengan mencuba-cuba sendiri..yang basic2 ni..hu2


Friday, November 2, 2012

Why A Woman Cries



Why a woman starts crying?Various reasons..here are some of them..

Why a woman cries
Because she gets emotional easily,
Making her feel touchy-feely,
When hearing other’s sad story,
As if it is her own life journey.


Why a woman cries
Because she was hurt terribly,
By the closest ones or anybody,
Even simple words not taken lightly,
She always being hurt unknowingly.