expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 29, 2012

Reward For Valuedopinions Survey



Assalamualaikum..buat pembaca..

Baru-baru ini saya dapat baucer daripada valuedopinions survey setelah cukup point untuk redeem..Bila saya join?Setahun lepas tak silap..Baucer saya bernilai RM30..Jumlah sebenarnya bergantung kepada kekerapan dan validity of our survey..sama ada kita qualified untuk survey yang dijawab juga..Saya ni takla rajin sangat jawab,bila ada masa dan rajin nak jawabje..mungkin sebabtu juga lambat..Setahun mungkin terasa lama..tapi masa berlalu sangat pantas..dah setahun dah..nasibla belajar lagi,jika dah kerja entah ada tak masa buat survey2 cenggini..hehe..good experience..Saya dahulu suka join pertandingan2 apa-apa yang saya mampu nak join..Asalkan ada semangat dan tak putus asa walau tak berjaya..



Sebenarnya boleh redeem reward benda lain juga untuk valuedopinion survey ni..Baucer shoppingke,Petronaske dan macan-macam..dan saya pilih KFC la,,sebab yang lain2 saya jarang pergi..Baucer saya ini boleh guna untuk KFC/Pizza Hut/Ayamas..

Saya redeem voucher tu,20/9/2012..dan dapat voucher dihantar dalam sebulan selepas itu..
Saya dah guna dah voucher ini belanja family makan KFC..Cukup 9 ketul ayam dan topup duit sikit beli extra2..hehe..Al-Hamdulillah..




Sekarang ni saya menanti baucer AIPOnline Survey pulak..da redeem dalam sebulan lebih juga.Dah dihantar rupanya,tak ambil lagi..yang itu dapat baucer RM20..KFC jugak..hehe..bila saya dah dapat InsyaAllah saya update lagi..

sekian,wassalam..

1 comment:

Alif Haris said...

wahh .. dah dpt kfc tu.. nak jugak .. hehe.. sihat kak ?