expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 25, 2011

Penghujung Ramadhan,Permulaan Syawal..


Assalamualaikum...
Harap sahabat2 sihat selalu.
Esok balik rumah.Yes.Alhamdulillah..Setelah hampir sebulan tak balik..(baru sebulan)hu2
Saya nak ucapkan Selamat Hari Raya kepada semua.Awalke??huhu.
Nanti busy pulak kat umah,tak sempat nak ucapkan..-p
Jadi,saya nak mohon maaf banyak2..
Dalam menulis blog ni atau sesiapa sajala yang kenal saya.pernah tegur ke di alam maya ni..
Pasti ada tersilap di mana2..sebab manusia ni sentiasa tak lepas melakukan kesilapan
walau dalam kebaikan..
Tapi kita cuba yang terbaik kan..-)

Namun,sekarangni masih ada baki beberapa hari Ramadhan saja lagi
Mudah-mudahan kita tak sia-siakan..
Bulan yang penuh keberkatan ni..
Cubalah..banyakkan doa2..dan amalan2 lain..
Dan bila dah menjelang Syawal,
mudah-mudahan amalan2 extra yang kita mula buat
di bulan Ramadhan akan diteruskan dan diamalkan di bulan2 yang lain..
InsyaAllah..

Kepada sahabat2 yang nak exam lepas raya,
Saya pasti ada banyak exam menanti lepas raya ni..hu2
Sama2kan doakan mereka..amin -)

p/s:lega sebab dah lepas exam jugak..hu2

No comments: